info@farmerbrothers.eu

Bel ons nu: +31 320 2552656

Onze yoghurt TAP

Na een lange reeks van ontwerpen en testen -ook in de markt- produceren wij nu onze eigen YOGHURT TAP.

Deze unieke machine leveren wij in verschillende varianten. De basis van onze yoghurt TAP is een koelmachine met pomp waar een zak yoghurt /zuivel in hangt. Uzelf of de klant kiest zijn eigen smaak en tapt de yoghurt , eventueel na contactloze betaling!

Hierdoor kunt u uw klanten verse biologische yoghurt/zuivel aanbieden, al dan niet als een stand-alone oplossing. De yoghurt TAP is zeer makkelijk en hygienisch in gebruik en heeft geen verspilling. U vult de machine met een zak yoghurt met tuit. De tuit haalt u door de pomp en deze knipt u - buiten de machine- af. Vanaf dat moment kan uw klant deze yoghurt zelf tappen. Zak leeg, vervang de zak en het systeem draait weer !

Onze gezonde snack kan op deze manier zeer eenvoudig aangeboden worden bij o.a. het ontbijtbuffet, schoolkantine, bedrijfsrestaurant, op sportclubs, stations, luchthavens, benzine pompen, in retail omgevingen, tijdens evenementen en concerten, op veerboten of welnessclubs .

Met onze yoghurt TAP bent u niet gebonden aan één soort yoghurt of één yoghurt producent. Er kunnen allerlei smaken en soorten zuivel in zoals o.a. vanille yoghurt, kwark, hang-op en skyr maar ook verse drinkyoghurt en smoothies.

Kortom: ons conceptis in vele situaties een efficiente oplossing, eventueel ook mogelijk in combinatie met onze muesli soorten!

Vraag nu naar een proefplaatsing!

Ook in deze tijden van Corona (Covid-19) kunt u middels onze yoghurt TAP uw klanten blijven bedienen met yoghurt en muesli. Uw klant pakt een bakje muesli, ontsmet één vinger en gebruikt deze om zijn bakje te vullen. Uw medewerker hoeft geen contact met uw klant te hebben!